Nutrican Sensitive 15 kg
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 15.5 kg |
Hmotnost: | 15.5 kg |
Určeno pro: | Pes |
Složení:
kuřecí moučka (20%), rýže, pšenice, sleďová moučka (10%), sušené
kuřecí maso (8%), kuřecí tuk (konzervováno tokoferoly), sušená jablka (zdroj
prebiotik), pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2%), sleďový olej
(1%), sušená mořská řasa (0,2%) (zdroj prebiotik), hydrolyzované schránky
korýšů (0,026%) (zdroj glukosamin sulfátu), hydrolyzované chrupavky (0,016%)
(zdroj chondroitin sulfátu), yucca (0,01%).
Analytické složky:
hrubý protein 25,0 %, obsah tuku 13,0 %, vlhkost
10,0 %, hrubý popel 6,5 %, hrubá vláknina 2,5 %, vápník 1,4 %, fosfor 1,1 %,
sodík 0,3 %.
Nutriční aditiva v 1 kg:
vitamín A (E672) 14 000 IU, vitamín D3
(E671) 1 400 IU, vitamín E (α- tokoferol) (3a700) 400 mg, L-lysin (3.2.3.)
25 mg, DL-methionin (3.1.1.) 125 mg, měď (E4) 15 mg, železo (E1) 70 mg,
zinek (E6) 80 mg, mangan (E5) 36 mg, jod (E2) 0,7 mg, selen (E8) 0,2 mg.
Obsahuje EU schválené antioxidanty.
Omega 3: 0,48% , Omega 6: 1,5%.
kuřecí moučka (20%), rýže, pšenice, sleďová moučka (10%), sušené
kuřecí maso (8%), kuřecí tuk (konzervováno tokoferoly), sušená jablka (zdroj
prebiotik), pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2%), sleďový olej
(1%), sušená mořská řasa (0,2%) (zdroj prebiotik), hydrolyzované schránky
korýšů (0,026%) (zdroj glukosamin sulfátu), hydrolyzované chrupavky (0,016%)
(zdroj chondroitin sulfátu), yucca (0,01%).
Analytické složky:
hrubý protein 25,0 %, obsah tuku 13,0 %, vlhkost
10,0 %, hrubý popel 6,5 %, hrubá vláknina 2,5 %, vápník 1,4 %, fosfor 1,1 %,
sodík 0,3 %.
Nutriční aditiva v 1 kg:
vitamín A (E672) 14 000 IU, vitamín D3
(E671) 1 400 IU, vitamín E (α- tokoferol) (3a700) 400 mg, L-lysin (3.2.3.)
25 mg, DL-methionin (3.1.1.) 125 mg, měď (E4) 15 mg, železo (E1) 70 mg,
zinek (E6) 80 mg, mangan (E5) 36 mg, jod (E2) 0,7 mg, selen (E8) 0,2 mg.
Obsahuje EU schválené antioxidanty.
Omega 3: 0,48% , Omega 6: 1,5%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.