NIKI SNACK Srst a kůže 60g
Kategorie: | Žvýkací pamlsky |
---|---|
Hmotnost: | 0.065 kg |
Hmotnost: | 0.065 kg |
Položka byla vyprodána… |
NIKI SNACK Srst a kůže 60g
Premium snack Niki je monoproteinový, chutný a vyvážený pamlsek pro psy. Vedle vysokého podílu masa, vyváženého složení a prémiové chuti zlepšuje kvalitu srsti a pomáhá udržet zdravou pokožku. Biotin se podílí na zlepšení kvality kůže, srsti a drápků. Při nedostatku biotinu se srst stává matnou, lomivou a drsnou. Pokožka je přesušená, svědivá a s tvorbou lupů. Drápky jsou při nedostatku lomivé a třepivé. Biotin je vhodný doplněk také pro březí a kojící feny. Trvalé podávání biotinu usnadňuje rozčesávání a zabraňuje plstnatění srsti. Lososový olej je bohatým zdrojem Omega 3, 6 nenasycených mastných kyselin a dalších hodnotných látek. Při pravidelném používání významně zlepšíte kvalitu srsti. Bylinný komplex zlepšuje kvalitu srsti a pokožky.
Návod k použití: Jedna kostka je určena na 2 kg hmotnosti. Pamlsek je určený pro všechny plemena psů. Ani při významném překročení denní dávky není zdravotním rizikem.
Složení: Hovězí maso 37 g, Černý albumin 27 g, Pšeničná mouka, Rostlinné oleje, Maltodextrin, Řepná vláknina, Kerob (Rohovník plod), Jaterní hydrolyzát, Lecitin, Biotin 8 mg, Lososový olej 200 mg, Serenoa plazivá (Serenoa repens) 80 mg extract, Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) 40 mg extract, Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra) 40 mg extract, Přeslička rolní (Equisetum arvense) 60 mg extract
Analytické složení ve 100 g: protein 46 %, tuk 16 %, vláknina 4 %, hrubý popel 4 %, vlhkost 15 %
Upozornění: Používejte dle návodu k použití. Pouze pro zvířata. Nepodávejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Pamlsky jsou doplňkovým krmivem, nejsou určeny k náhradě vyvážené stravy.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 4 – 25 °C a relativní vlhkosti ne přes 75 %. Chraňte před přímým slunečním zářením, vlhkem a mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí a nepoučených osob.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.