Humac Natur AFM liquid 10l
Kategorie: | Vitamíny a minerály |
---|---|
Hmotnost: | 10.15 kg |
Hmotnost: | 10.15 kg |
Charakteristika:
HUMAC® Natur AFM Liquid je suspenze hnědočerného vzhledu s vysokým obsahem huminových kyselin. Základní surovinou je leonardit - 100% přírodní látka s vysokou biologickou účinností. Aplikací krmné suroviny HUMAC® Natur AFM Liquid současně dodáváme do organizmu zvířat minerální látky a stopové prvky v chelátové formě, které jsou lehce využitelné v organizmu zvířat.
Přidáním krmné suroviny HUMAC® Natur AFM Liquid do krmiva:
• upravujeme střevní mikroflóru - prevence průjmů a dalších trávících onemocnění,
• tlumíme vznik zánětů, podporujeme růst imunity, snižujeme úhyny,
• příznivě působíme na pH trávící soustavy,
• zabraňujeme vstřebávání toxických látek, těžkých kovů, plísňových a bakteriálních toxinů a jiných jedovatých sloučenin z trávícího aparátu do organizmu zvířete,
• zlepšujeme využití krmiva a jeho nutričních složek, čímž zvyšujeme přírůstky a zlepšujeme konverzi krmiva,
• upravujeme mikroklima stáje podstatným snížením emisí škodlivých plynů.
Složení :
huminové kyseliny v tekutině: min. 15 %
huminové kyseliny v sušině: min. 45 %
fulvonové kyseliny: min. 5 %
vápník (Ca): 1 200 mg/l
hořčík (Mg): 55 mg/l
železo (Fe): 260 mg/l
měď (Cu): 1,7 mg/l
zinek (Zn): 2,65 mg/l
mangan (Mn): 1,97 mg/l
kobalt (Co): 0,163 mg/l
selen (Se): 0,077 mg/l
vanad (V): 4,85 mg/l
molybden (Mo): 0,295 mg/l
sodík (Na): 10050 mg/l
stopové prvky : všechny v přírodě se vyskytující stopové prvky v karboxymetylcelulózovém komplexu organické hmoty v µg/l
vlhkost: max. 70 %
pH: 8,0 – 8,3
velikost částic: do 100 µm
Způsob aplikace: Přípravek se přimíchává do mléka, vody anebo tekutého krmiva, které může být ihned zkrmované.
Dávkování:
Drůbež
1 litr / 300 litrů pitné vody
Prasata
1 litr / 300 litrů pitné vody
Hovězí dobytek
1 litr / 500 litrů pitné vody
Telata
10 ml – 50 ml / den / ks, zamíchat do mléka/vody
Selata
20 ml / den / ks
V případě výskytu průjmových onemocnění doporučujeme 2-3x zvýšit preventivní dávku po dobu minimálně 5 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.