Brit VD Dog GF konz Mono Protein Hypoall. Lamb 400g
Kategorie: | Konzervy a kapsičky |
---|---|
Hmotnost: | 0.463 kg |
Hmotnost: | 0.463 kg |
Kompletní dietní krmivo pro dospělé psy. Omezení intolerance určitých komponentů a živin. Podpora funkce kůže v případě dermatózy a nadměrné ztráty srsti.
- Bez GMO / Bez sóji / Bez přidaného cukru
- Bezlepkové
- Omezené množství zdrojů bílkovin – monoproteinová dieta
- Omezené surovinové složení
Složení:
jehněčí (74 %), hrachová mouka (2 %), lignocelulóza (0,7 %), lněný olej (0,5 %), uhličitan vápenatý (0,3 %), olej z mikrořas (0,3 %).
Analytické složky:
hrubý protein 8,0 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 2,0 %, hrubá vláknina 0,8 %, vlhkost 78,0 %, vápník 0,3 %, fosfor 0,2 %, sodík 0,2 %, EPA (20:5 n-3) 0,05 %, DHA (22:6 n-3) 0,15 %, LA (18:2 n-6) 0,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,6 %, omega-6 mastné kyseliny 0,3 %.
Nutriční doplňkové látky v 1 kg:
vitamín D3 (3a671) 250 IU, vitamín E (3a700) 150 mg, vitamín B1 (3a820) 1 mg, biotin (3a880) 0,4 mg, zinek (3b612) 15 mg, mangan (3b505) 3 mg, jodid draselný (3b201) 0,7 mg, železo (3b107) 11 mg.
Metabolizovatelná energie:
937 kcal/kg.
Krmný návod:
Před použitím a před prodloužením doby podávání krmiva se poraďte se svým veterinářem. Pokud kombinujete se suchým krmivem BRIT VD, přiměřeně snižte denní dávku. Krmivo s vysokým obsahem kyseliny linolové (LA) a sumy kyseliny eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA). Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou po dobu 3–8 týdnů. Pokud příznaky intolerance zmizí, můžete krmivo podávat zpočátku až jeden rok. V případě dermatózy a nadměrné ztráty srsti používejte od počátku až 2 měsíce. Zajistěte, aby měl Váš pes vždy přístup k čerstvé pitné vodě. Datum exspirace a šarže viz dno konzervy. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
KRMNÁ TABULKA:
Hmotnost psa (kg) | 5 | 10 | 15 | 20 | 25 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 |
Denní dávka (g/den) | 395 | 660 | 895 | 1110 | 1310 | 1505 | 1865 | 2260 | 2530 | 2840 | 3340 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.