Brit Raw Treat Cat Hair&Skin, Fish&Turkey 40g
Kategorie: | Nutriční doplňky |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Hmotnost: | 45 g |
Určeno pro: | Kočka |
Doplňkové krmivo vhodné pro dospělé kočky žijící v bytě obsahuje 96 % čerstvého masa, které je zdrojem vysoce kvalitních bílkovin nezbytných pro kočičí zdraví. Mrazem sušené (lyofilizované) pamlsky lze použít i jako lahodný doplněk granulí, který promění běžné krmení v neodolatelný zážitek.
Hlavní výhody pamlsků:
- proces sušení mrazem zesiluje chutnost, texturu a aroma,
- přírodní složení bez obilovin, umělých konzervantů, barviv a přidané soli,
- obsahují inaktivovaný Lactobacillus na podporu imunity,
- vyrobeny v EU.
Pamlsky obsahují:
- hydrolyzované kvasnice – poskytují esenciální živiny a udržují zdravá střeva,
- probiotika – podporují celkovou imunitu a zdraví střev,
- omega-3 mastné kyseliny – pro lesklou srst, omezují línání a kožní problémy,
- rakytník – podporuje imunitní systém a zdravou kůži a srst.
Složení:
čerstvé kuřecí odřezky 70?%, čerstvé lososové odřezky 26?%, lignocelulóza 2?%, sušený rakytník řešetlákový 0,5?%, hydrolyzované kvasnice 0,5?% (zdroj inositolu a aminokyselin), inaktivované bakterie a jejich části Lactobacillus helveticus HA–122 (15 × 109 buněk/kg).
Analytické složky:
hrubý protein 43 %, hrubé oleje a tuky 37 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popel 10 %, vlhkost 4 %, vápník 3 %, fosfor 2 %, sodík 1 %.
Přírodní antioxidanty:
tokoferolové extrakty z rostlinných olejů, askorbyl palmitát.
Konzervanty schválené EU:
kyselina citrónová
Metabolizovatelná energie:
4 960 kcal/kg
Krmný návod:
Lyofilizované pamlsky jsou sestaveny tak, aby kompletní a vyváženou stravu doplňovaly, nikoli nahrazovaly. Podávejte cca 2 ks na 1 kg hmotnosti kočky, nepřekračujte ovšem 10 % denního příjmu potravy kočky. Pokud jsou pamlsky pro vaši kočku příliš velké, před podáváním je rozdrobte. Jako topper rozdrobte 5–10 pamlsků na běžné jídlo kočky. Zajistěte, aby zvíře mělo vždy dostatek čerstvé pitné vody.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.